Ruslan Codreanu îndeamnă alegătorii săi să-l voteze pe Tudor Deliu | VIDEO

Fostul primar general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, a anunțat că-l sprijină pe liderul PLDM, Tudor Deliu, care candidează pentru fotoliul de deputat în circumscripția nr.33.

Codreanu a scris pe pagina sa de Facebook că pentru el este foarte importantă perspectiva de dezvoltare, dar și „să avem nu doar un oraș, dar și o țară care să ofere siguranță, normalitate și viitor”.

Potrivit fostului primar interimar al capitalei, Parlamentul are nevoie de oameni inteligenți, somități ale societății noastre, care să vină cu proiecte adresate cetățenilor, pentru ca cetățenii acestei țări să ajungă să trăiască bine la ei acasă. „Tocmai de aceea, eu am ales să îi ofer tot sprijinul meu domnului Tudor Deliu. La alegerile de pe 20 octombrie, în circumscripția 33, candidatul Tudor Deliu trebuie să câștige”, a conchis Codreanu.


Tudor Deliu a fost ales președinte al PLDM la 9 septembrie 2018, în cadrul Congresului al șaptelea al formațiunii. Începând cu anul 2010 și până la ultimele alegeri legislative a fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova, iar în perioada 1990-1994, Deliu a fost primar al satului Răzeni, raionul Ialoveni. Este magistru în drept constituțional și administrativ. Tudor Deliu este căsătorit și are 3 copii.

Amintim că în circumscripția nr.33, care include localitățile Băcioi, Codru, Durlești, Sângera și Trușeni, toate suburbii ale capitalei, în afară de Tudor Deliu vor lupta încă cinci candidați. Este vorba despre Svetlana Popa, din partea PSRM, Vasile Năstase, înaintat de blocul ACUM, reprezentantul democraților – Veaceslav Nedelea și candidații independenți Lidia Grozav și Nicolae Alexei.


Spread the love

Check Also

Zeci de locuitori ai com. Jora de Mijloc cer reincluderea lui Sergiu Labliuc în cursa electorală

Câteva zeci de locuitori ai comunei Jora de Mijloc au cerut, azi, în fața Curții …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *