Scandal sexual cu implicarea unui polițist de frontieră: O femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție despre faptul că ar fi fost hărțuită de către vecinul său, angajatul Sectorului Poliției de Frontieră Briceni | VIDEO

Scandal sexual cu implicarea unui polițist de frontieră. O femeie de 35 de ani din satul Clocușna, raionul Ocnița a sesizat Inspectoratul de Poliție despre faptul că ar fi fost hărțuită de către vecinul său. Bărbatul are 38 de ani și este angajatul Sectorului Poliției de Frontieră Briceni. Incidentul ar fi avut loc ieri, ziua-n amiaza mare.

SILVIA VETCU, ofițer de presă IGP: „Preliminar, polițiștii din declarațiile femeii, au stabilit că vecinul acesteia, un bărbat de 38 de ani a provocat un conflict manifestând un comportament prin care încerca să o determine pe femeie să-i ofere favoruri sexuale, folosind expresii și gesturi indecente. Cazul dat este investigat de polițiștii din Ocnița pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”.

Șeful serviciului de presă al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi, a confirmat că bărbatul anchetat este angajatul instituției și a anunțat că pe acest caz a fost demarată și o investigație internă. Ea a precizat că acesta rămâne în funcție până la finalizarea cercetării.

 


Spread the love

Check Also

Marea Britanie testează săptămâna de lucru de patru zile

În Marea Britanie a fost lansat recent un program pilot privind săptămâna de lucru de …