Și-au sărbătorit dragostea și s-au bucurat de atmosfera inedită. Ilan Șor, la concertul de Ziua Îndrăgostiților: Orheiul este orașul iubirii! | VIDEO

O petrecere de neuitat, dedicată Zilei Îndrăgostiților, a fost organizată, aseară, la Orhei, unde zeci de cupluri au venit să-și sărbătorească dragostea. Cei prezenți au avut parte de un concert de zile mari, dar și de diverse cadouri, pe care le-au câștigat în cadrul concursurilor. În cadrul evenimentului, autoritățile au inaugurat o inimă uriașă, denumită „Inima dragostei”.

Festivitatea s-a desfășurată în parcul Ivanos din Orhei. Oameni de diferite vârste s-au distrat în compania artiștilor MC Mike și a band-ului PRIZA.

Cu un mesaj de felicitare pentru cei prezenți a venit liderul Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor, care este și primarul de onoare al municipiului Orhei. Acesta a menționat că tot ceea ce a construit în oraș și nu doar, a făcut-o din dragoste. Astfel, municipiul Orhei a fost declarat „Orașul Dragostei”.

ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic ”ȘOR”, deputat: „Vreau să vă doresc să iubiți și să fiți iubiți. Vă doresc să persiste dragostea în inimile voastre. Să trăiți în iubire de dimineață până seara și de seară până dimineață. Orheiul este orașul iubirii”.

De asemenea, politicianul a venit cu o surpriză pentru toți îndrăgostiții. În cadrul evenimentului a fost inaugurată o inimă imensă de care iubiții vor putea să agăța lacăte, semn al dragostei lor nemuritoare. Primarul din Orhei, Pavel Verejanu, și soția sa, Svetlana, a fost primul cuplu care a făcut acest lucru. Exemplul lor a fost urmat și de alții.

„Am lăsat un semn din istoria noastră. Un semn pe care o să-l vedem, sau noi la bătrânețe, sau copii noștri o să vină să-l vadă. Este lacătul nostru”.

Cu această ocazie, autoritățile municipale și cele raionale i-au felicitat pe locuitorii orașului Orhei cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, menționând că dragostea ne face să vedem lucrurile mai frumoase.

PAVEL VEREJANU, primarul municipiului Orhei: „Cei care și-au găsit a doua părticică a inimii, să păstreze în inima lor căldura dragostei”.

TATIANA PLATON, vicepreședinte al raionului Orhei: „Să fim mai buni și să dăruim cât mai multă dragoste”.

Cu un mesaj de felicitare au venit și mai mulți deputați, care au accentuat că iubirea este începutul tuturor faptelor bune.

VLADIMIR VITIUC, vicepreședinte al Parlamentului, deputat: „Fără dragoste nu ar exista nimic, nicăieri și niciodată”.

IGOR HIMICI, deputat Partidul Politic ”ȘOR”:”Nu încetați să vă spuneți unul altuia „Te iubesc!”, iar noi, la rândul nostru, la fel, în niciun caz, niciodată, nu vom înceta să vă spunem că vă iubim”.

Evenimentul a culminat cu mai multe concursuri interactive în care s-au oferit premii.

” – Am câștigat o procedură SPA. Trebuie să plecăm la Chișinău. – Ați mers vreodată la o asemenea procedură? – Nu. – Niciodată”.

„- Suntem foarte mulțumiți de cadou. Emoțiile sunt plăcute. – Ce aveți în coș? – O șampanie, fructe și ceva cadou”.

„Foarte frumos”.

„Noi am venit de la 100 de kilometri distanță și nu degeaba am pierdut timpul. Ceva frumos au făcut”.

Pentru buna respectare a regulilor de protecție împotriva COVID-19, deviza evenimentului din acest an a fost: „Păstrăm distanța, dar rămânem aproape în numele iubirii!”

Spread the love

Check Also

COVID-19: 1001 cazuri noi și 27 decese. Sistemul de sănătate a mai pierdut trei angajați | VIDEO

Sistemul de sănătate a mai pierdut trei angajați din cauza COVID-19. Printre victime este medicul …