Simona Halep, a patra sportivă în topul Forbes | VIDEO

Românca Simona Halep ocupă locul IV în topul sportivelor cu cele mai mari câștiguri din lume în ultimul an! În perioada iunie 2018 – iunie 2019 Halep a câștigat 10,2 milioane de dolari.

Simona Halep, locul 4 WTA, ocupă poziţia a patra în topul Forbes al sportivelor cu cele mai mari câştiguri în perioada 1 iunie 2018 – 1 iunie 2019. Halep a câştigat în acest interval 10,2 milioane de dolari: 6,2 milioane din premii şi 4 milioane din sponsorizări.

Primul loc în clasamentul anunţat de Forbes este ocupat de Serena Williams, cu 29,2 milioane de dolari. Pe poziţia a doua se află Naomi Osaka, aceasta obţinând 24,3 milioane de dolari. Iar pe locul trei este Angelique Kerber, cu 11,8 milioane de dolari. Rusoaica Maria Şarapova ocupă poziția a 7-a, cu 7 milioane de dolari, un milion din premii și 6 milioane din sponsorizări. Cele mai multe sportive din top 15 sunt jucătoare de tenis, urmate de fotbaliste, jucătoare de badminton și golf.

Amintim că în 13 iulie Simona Halep a scris istorie în sportul românesc, câștigând finala Wimbledon 2019. Tenismena română a învins-o pe marea Serena Williams în nici o oră, scor 6-2, 6-2! Astfel, Simona Halep este prima româncă ce câștigă Grand Slamul londonez.

Spread the love

Check Also

Radu Albot a debutat cu o victorie la turneul ATP din Canada | VIDEO

Radu Albot debutează cu o victorie la simplu la ATP Masters 1000 Canadian Open! Tenismanul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *