Slobozia: Doi tineri au murit, iar unul a ajuns la spital, după un accident de groază

Un adolescent de 18 ani, dar și un tânăr de 36 de ani au murit, iar un alt băiat a ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un copac. Totul s-a întâmplat în seara de opt octombrie, în apropiere de satul Novocotovsc din Slobozia.

Potrivit milițienilor din regiune, la volanul mașinii se afla tânărul de 18 ani, care a decedat. Acesta se deplasa, împreună cu cei doi pasageri ai săi din Tiraspol spre Pervomaisc. La un moment dat, adolescentul ar fi pierdut controlul asupra volanului și a intrat cu mașina direct într-un copac de pe marginea drumului.

La fața locului a venit ambulanța, dar și o echipă de pompieri, care au descarcerat victimele din mașina făcută zob. Din nefericire, când au fost deblocați, șoferul, dar și pasagerul de 36 de ani erau deja morți. Cel de-al doilea pasager, la fel, de 18 ani a fost dus de urgență la spital cu mai multe traume, scrie echipa.md.

Milițienii din regiune cercetează cazul.

Spread the love

Check Also

Statele Unite sunt cuprinse de proteste: Președintele Donald Trump a fost dus la adăpost într-un buncăr din Casa Albă | VIDEO

Președintele Donald Trump a fost dus la adăpost într-un buncăr din Casa Albă, în urma …