Șoferița Porsche-ului, care a intrat cu mașina ăntr-un troleibuz, în Capitală, petrecută pe ultimul drum | VIDEO UPDATE

Șoferița care a provocat tragicul accident de la Buiucani a fost condusă pe ultimul drum. La înmormântare au venit rude, prieteni, dar și simpli locuitori, marcați de cruzimea incidentului. Svetlana Ungureanu a lăsat în urmă un băiat minor.

Familia victimei nu a dorit să vorbească cu jurnaliștii. În schimb, oamenii care au venit săși ia rămas bun de la Svetlana ne-au zis că aceasta ar fi trebuit să fie mai responsabilă pentru viața sa.

Tragicul accident de pe bulevardul Alba Iulia din sectorul Buiucani al capitalei a avut loc în data de 30 septembrie, atunci când o șoferiță, în vârstă de 34 de ani, a unui Porsche Cayenne a intrat într-un troleibuz de pe linia 21, făcându-l zob. În urma impactului, un bărbat a decedat pe loc. Acesta era pasager al mașinii. În total, 25 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Șoferița din Porsche, Svetlana Ungureanu a decedat pe patul de spital, la opt zile după ce a cauzat accidentul.

La momentul producerii accidentului, șoferița era beată criță. Șoferița nu era la prima abatere. Aceasta avuse 43 de procese contravenționale și anterior a stat în închisoare jumătate de an, pentru provocarea unui alt accident. Femeia a lăsat în urmă un copil minor, de 12 ani.

Spread the love

Check Also

A prevenit o tragedie. Un șofer a împiedicat un motociclist beat criță să conducă și a chemat poliția

Un motociclist în stare de ebrietate a fost oprit de un alt șofer să mai …