Ștefan Vodă: Un bărbat a fost strivit mortal de o mașină a Poliției de Frontieră

Noaptea trecută, în jurul orei 00:20, în satul Purcari din raionul Ștefan Vodă s-a produs un accident rutier cu implicarea unei mașini a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. Un bărbat de 27 de ani, originar din localitatea Purcari a decedat pe loc.

„Angajații se aflau în misiune de serviciu și conduceau un VAZ 2121 în direcția satului Olănești din același raion. La un moment dat conducătorul auto a simțit că a trecut peste o persoană, care, preliminar, era culcată la sol, pe partea dreaptă a carosabilului.”, se arată în comunicatul oamenilor legii.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală. Mașina a fost dusă la parcarea specială, urmând a fi efectuată expertiza autotehnică, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor cazului.

În urma controlului la consumul de alcool cu aparatul Drager la ambii angajați ai Direcției regionale „EST” s-a constatat 0.00 mg./l.

La locul accidentului a fost prezentă grupa operativă, conducerea Inspectoratului de poliție Ștefan Vodă și procurorul- șef al Procuraturii raionului Ștefan Vodă.

Oamenii legii investighează cazul.

Spread the love

Check Also

Spitalul din Dubăsari în care erau tratați pacienții infectați cu COVID-19 a fost închis

Spitalul din Dubăsari în care erau tratați pacienții infectați cu COVID-19 a fost închis. Despre …