Surprize de la Meteo: săptămâna viitoare se așteaptă temperaturi de peste +20 de grade Celsius

Meteorologii prognozează pentru acest sfârșit de săptămână, dar și pentru săptămâna viitoare temperaturi de peste +20 de grade Celsius. Solicitat de IPN, meteorologul de serviciu la Serviciul Hidrometeorologic de Stat, Valentina Bâzdina, a spus că aceste temperaturi se datorează unei mase de aer sudice care traversează teritoriul Republicii Moldova.

Pentru astăzi sunt prognozate temperaturi de +18 și +23 de grade Celsius, iar noaptea temperaturile vor oscila între +8 și +13 grade Celsius. Duminică se vor menține aceleași temperaturi. Începând de săptămâna viitoare, vremea se răcește nesemnificativ, în medie cu trei grade. Astfel, ziua se vor înregistra între +13 și +20 de grade, iar noaptea, între 4 și 13 grade Celsius.

„Dacă astăzi temperatura se va ridica până la 22 de grade, va fi un record”, a spus meteorologul. În 1997 au fost atestate 21,5 grade Celsius.

ipn.md

Spread the love

Check Also

O veste dureroasă şi o pierdere imensă pentru medicii de la Spitalul Raional Orhei și locuitorii municipiului: Celebrul chirurg Felix Lihtgoliț s-a stins din viață | VIDEO

O veste dureroasă şi o pierdere imensă pentru medicii de la Spitalul Raional Orhei și …