Tânăr grav lovit de un BMW în Chișinău. Șoferul a încercat să dea bir cu fugiții

Un tânăr se zbate între viață și moarte, după ce s-a aventurat să traverseze strada neregulamentar și a fost lovit de un automobil. Accidentul a avut loc noaptea trecută, în sectorul Botanica al capitalei, iar șoferul a încercat să fugă de la fața locului, dar la scurt timp a fost încătușat de către oamenii legii.

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că victima s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 22 de ani.

„Poliția a fost alertată jurul orei 00:15, despre faptul că, la intersecția bulevardului Dacia cu strada Hristo Botev, un tânăr a fost lovit de un BMW în afara trecerii pentru pietoni. Ulterior, victima a fost transportată de urgență la spital, unde a fost internat în stare gravă”, ne-a spus Stati.

Totodată, Stati a ținut să menționeze că șoferul BMW-ului, un tânăr în vârstă de 32 de ani, a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins oamenii legii la scurt timp și reținut pentru 72 de ore în izolator.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală, iar polițiștii cercetează toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Spread the love

Check Also

Cum va fi vremea în următoarele zile

Toamna încearcă să intre în forță și, după o perioadă de vreme caldă și însorită, …