Teleziviunea Centrală și Orhei TV sărbătorește astăzi un an de la lansare | VIDEO

Teleziviunea Centrală și Orhei TV sărbătorește astăzi un an de existență. Un an plin cu provocări, realizări, cu mulți profesioniști, care au lucrat cu dăruire pentru voi, telespectatorii care ne primiți zilnic în casele dumneavoastră.

Acum un an, pe piața media din Republica Moldova au apărut două posturi TV noi – Orhei Tv și Televiziunea Centrală. Ambele s-au construit în timp record, practic din temelie, pentru ca voi, telespectatorii noștri să aflați cele mai importante evenimente din țară.

Din 8 noiembrie anul trecut, ambele posturi TV au emis buletine de știri atât în limba română cât și în limba rusă. Asta, deoarece atât Televiziunea Centrală cât și Orhei TV are o echipă energică și ambițioasă, pregătită să aducă zilnic informații de ultimă oră.

CRISTINA MOLDOVANU, prezentatoare TV: A fost un an frumos, a fost un an plin de știri frumoase despre oameni buni, despre realizări mari. A fost un an plin de concursuri pentru telespectatorii noștri. Consider și sper că a fost un an în care am câștigat un număr mare de telespectatori fideli.

IRINA VARSAN, prezentatoare TV: Prima mea apariție în direct la acest post de televiziune a fost exact așa cum sunt de obicei toate edițiile în direct. Credeam că va fi o zi foarte palpitantă și încordată pentru mine, psihologic. Ca mai apoi să înțeleg că fiecare ieșire în dire ct presupune un pic de stres, îți faci griji oricum.

RO DORINA GHERGANOV, prezentatoare TV: Este prima televiziune, la care activez, care este în afara razei orașului Chișinău. În al doilea rând, activez într-o redacție bilingvă și asta m-a făcut să-mi lărgesc orizonturile. În special, avem colegi din regiunea transnistreană și asta m-a făcut să-mi leg noi prietenii, noi relații de colegialitate.

OLESEA KAIREAK, prezentatoare TV: Aici sunt foarte mulți oameni deosebiți, profesioniști. Sunt oameni cu care am lucrat anterior la alte posturi tv.

În tot acest timp, echipa știriștilor și-au propus să relateze echidistant evenimentele zilnice. Timp de un an au prezentat diverse puncte de vedere și au oferit o notă bine cântărită asupra celor desfășurate.

CAROLINA BEȚIVU, reporter: A fost un an plin cu de toate. În tot acest timp, am scris reportaje din diferite domenii și permanent m-am străduit ca să relatez oamenilor situația reală.

NICOLAI STOIANOV, reporter: Foarte mult am aflat despre această republică. Cu toate că eu am locu it înainte nu atât de departe de aici, oricum atâtea nu cunoșteam. Am în vedere ce oameni aici trăiesc, ce fac ei, ce pot și ce știu.

MARINA CEBANU, reporter: Pentru mine acest an de activitate a fost cel mai productiv an din viața mea și vreau să aduc sincere mulțumiri tuturor colegilor care m au ajutat la greu și la bine mi-au fost alături. Dragi colegi, la mulți ani nouă! 

ALINA GABAROVSCAIA, reporter: Totul este foarte bine, interesant, frumos și cred că totul o să fie și în continuare așa. Mulțumesc la toți și felicitări tuturor.

Timp de un an, Televiziunea Centrală și Orhei TV a oferit oamenilor și proiecte televizate unice și emisiuni de divertisment produse sută la sută proprii. Emisiuni, talk-show-uri politice, filme, proiecte de divertisment și pentru copii – toate s-au găsit și se găsesc în grila noastră de emisie. De exemplu, emisiunea «Звездный Час» a fost un concurs muzical unde cei mai talentați copii au avut posibilitatea să-și demonstreze abilitățile muzicale.

ANASTASIA BARBĂ, una dintre câștigătoarele proiectului „Звёздный час”: După această competiție am avut cunoștințe noi și, datorită lor, am avut proiecte noi, am primit multă plăcere. Și la acea competiție am obținut o experiență nemaipomenită. Felicătări pentru Televiziunea Centrală! La mulți Ani!

Iar emisiunea ”I STIL” a arătat un show despre lumea modei.

NATAN, interpret: Am început să văd altfel, mai larg, stilul femeiesc și am învățat anumite chestii care cu siguranță o să-mi fie de folos atunci când o să fiu în viața de familie și o să fie nevoie de a înțelege cât timp îi trebuie unei femei să iasă din casă.

Emisiunea „Своими глазами” a fost o noutate absolută pentru piața media din țara noastră. Proiectul a fost prezentat de Ecaterina Arnaut și faimosul prezentator de televiziune din Rusia, Alexandr Kovalev. Cei doi au descoperit Moldova și ne-au arătat locurile pitorești ale țării.

ECATERINA ARNAUT, prezentatoare: Atât de cald te întâlnește Moldova. Asta este foarte frumos. Eu nu știu dacă mai sunt undeva așa oameni ca la noi.

Emisiunea ”Ora Locală” și ”Ora Primarului” au oferit posibilitatea fiecărui telespectator să afle despre proiectele și despre lucrurile frumoase implementate atât în municipiul cât și în raionul Orhei.

DIANA MEMEȚ, viceprimar, mun. Orhei: Pentru mine a fost o experiență interesantă, pentru că în calitate de funcționar la primărie să cumulez și funcția de prezentator sau co-prezentator la o emisiune a fost ceva nou, interesant, mi-a plăcut.

Deși are în spate ani buni de televiziune, producătorul general al posturilor Televiziunea Centrală și Orhei TV, Svetlana Curmei recunoaște că primul an de emisie a fost și pentru ea o adevărată provocare.

SVETLANA CURMEI, producător general TV: Aniversarea primului an de activitate este doar un început de cale, totodată e și prima mare încercare. Deși concurența de pe piața media e mare, iar posturile noastre sunt noi, consider că am făcut față provocării. Am demonstrat că o adevărată și mare televiziune poate fi nu doar în capitală. De aici, din Orhei, noi emitem un produs cu adevărat calitativ. Oamenii ne privesc, ne cunosc, ne iubesc, iar asta este cea mai importantă realizare a aniversării de un an.

Grila noastră de emisie mai include și filme de calitate: atât seriale, cât și filme documentare. Televiziunea Centrală și Orhei TV este prezentă în pachetele tuturor celor mai mari operatori de cablu din țară și are acoperire națională. Fiți și în continuare alături de noi!

Spread the love

Check Also

Medicul pediatru, Mihai Stratulat, anunță că el și familia sa au fost contaminați cu COVID-19. Ce mesaj a publicat

Medicul pediatru, Mihai Stratulat, anunță că el și familia sa au fost contaminați cu COVID-19, …