Țigările și produsele din tutun nu mai pot fi plasate la vedere în spațiile comerciale | VIDEO

Țigările și produsele din tutun nu mai pot fi plasate la vedere în spațiile comerciale. Interdicția se va aplica din 15 august și se referă și la produsele conexe, transmite agenția de știri Info Prim Neo.

Conform prevederilor, lista acestor produse, cu indicarea prețurilor, va fi prezentată de către vânzător la solicitarea cumpărătorilor adulți. De asemenea, este interzisă afișarea inscripției sau indicilor care informează oamenii despre comercializarea produselor din tutun, inclusiv a tutunului încălzit, a produselor conexe, dispozitivelor și a accesoriilor de reîncărcare sau încălzire a acestora.

Prevederi urmau să fie aplicate încă din luna mai, însă autoritățile au amânat termenul în contextul pandemiei. Ministerul Finanțelor declara atunci că, schimbarea locului de vânzare a acestor produse va duce la crearea cozilor, mai ales în magazine, lucru interzis pe timp de coronavirus.

Spread the love

Check Also

Documente desecretizate de presa internațională confirmă declarațiile lui Ilan Șor? Băncile din RM au fost devalizate și după 2014, când de fapt, BNM deținea controlul | VIDEO

Băncile din Republica Moldova au fost devalizate și după așa-numitul furt al miliardului din 2014, …