Tighina: I-a rupt mâna pentru că și-a lăsat gunoiul după ușă

O femeie din orașul Tighina a ajuns în vizorul poliției, după ce și-a agresat vecina pensionară, care a ajuns la spital cu vânătăi și cu mâna fracturată, scrie unimedia.info.

Conflictul a avut loc ieri, 1 decembrie, într-un bloc din orașul Tighina. Potrivit relatărilor poliției, una din femei, în vârstă de 61 de ani, ar fi făcut ordine în apartamentul său și ar fi lăsat punga cu gunoi pe scara blocului.

Nu a trecut mult și în ușă i-a sunat vecina furioasă, care a insistat ca femeia să ia gunoiul din spațiul comun al blocului. Pentru a fi mai convingătoare, a început mai întâi să o amenințe, după care a trecut la pumni.

Vecina agresivă a încercat să împingă punga cu gunoi în locuința pensionarei cu picioarele, iar când femeia s-a aplecat să ridice gunoiul împrăștiat, a împins-o mai întâi în piept, apoi a lovit-o peste mână.

Pensionara s-a plâns la poliție care documentează cazul. Vecina agresivă a negat acuzațiile și susține că nu a recurs la violență în timpul conflictului, însă medicii o contrazic. Vecina acesteia a fost diagnosticată cu fractură la un braț și un hematom la unul din genunchi.

Spread the love

Check Also

Ministerul Educației face precizări, în contextul instituirii „Codului Roșu”. Cum vor activa instituțiile de învățământ începând cu 1 octombrie

Instituțiile de învățământ din țară vor activa în continuare potrivit modelelor selectate. Precizarea vine de …