„Timpurile s-au schimbat”. Primele declarații ale noului antrenor al Naționalei de Fotbal a Moldovei, italianul Roberto Bordin | VIDEO

Noul selecționer al Naționalei de Fotbal a Moldovei, italianul Roberto Bordin, a apărut în fața presei. Antrenorul s-a arătat optimist și a spus că va încerca să obțină cât mai multe performanțe. Bordin nu a dat nume concrete pe cine va miza în cadrul preliminariilor, însă a declarat că va urmări cu atenție campionatul nostru intern și cel extern, unde evoluează alți moldoveni, pentru a selecta cei mai valoroși jucători.

În cadrul primei sale conferințe de presă, în calitate de antrenor principal al Naționalei, italianul Roberto Bordin a declarat că a acceptat provocarea de a antrena echipa Moldovei de fotbal, fiindu-i cunoscut fotbalul moldovenesc. Potrivit lui, va fi prima selecționată pe care o va antrena.

ROBERTO BORDIN, selecționerul naționalei Moldovei de fotbal: „Știu că va fi un parcurs dificil, înțeleg care sunt responsabilitățile mele, dar cunosc jucătorii și cred că putem să aducem rezultate cu echipa națională.”

Fiind întrebat dacă va alege un stil defensiv, specific italienilor, antrenorul principal și-a permis să facă o glumă, precizând, totuși, că va opta pentru un fotbal modern.

ROBERTO BORDIN, selecționerul Naționalei Moldovei de fotbal: „Vom pune autobuzul în poartă. Timpurile s-au schimbat și depinde foarte mult de fiecare meci, depinde de atacanți, de adversari. Deci, e un fotbal care se schimbă.”

Roberto Bordin este al 14-lea antrenor al selecționatei Moldovei. El va debuta pe banca tehnică pe 25 martie, la Chișinău, contra reprezentativei din Insulele Feroe, în primul meci din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2022 din Qatar.

Spread the love

Check Also

Halterofilul Marin Robu a devenit vicecampion european

Halterofilul Marin Robu a devenit vicecampion european în categoria de 73 kilograme. La proba smuls, …