Trafic suspendat pe mai multe străzi importante din Capitală

Primăria Capitalei a anunțat despre sistarea traficului rutier pe mai multe străzi din Chișinău, scrie Sputnik. 

Circulație restricționată pe mai multe străzi din Capitală. Astfel, în perioada 21 – 27 octombrie va fi suspendat traficul rutier pe strada Teilor, tronsonul cuprins între bulevardul Dacia și strada Independenței, din sectorul Botanica.

Măsura a fost luată în contextul efectuării unor lucrări de reabilitare a carosabilului de pe strada Teilor.
Totodată, traficul rutier va fi suspendat în perioada 22.10 – 20.11 pe strada Alexandru cel Bun, în perimetrul străzilor Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și Maria Cebotari, în scopul efectuării unor lucrărilor de reabilitare a reţelelor de distribuire a apei.

În această perioadă, microbuzele de pe liniile nr. 103, nr. 108, nr. 171 și nr. 174 vor circula pe strada Alexandru cel Bun, strada Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, strada Mititropolit Dosoftei, strada Sfatul Țării, strada Alexandru cel Bun și în continuare pe traseele stabilite.

De asemenea, va fi suspendat traficul rutier duminică, 23 octombrie, între orele 08:00-17:00, pe strada Petru Movilă, în perimetrul străzilor 31 August 1989 și Anatol Corobceanu, în legătură cu intervenția autospecialei la etajele superioare a unei clădiri din zonă.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zonele respective.


Spread the love

Check Also

Povestea distrugerii: Întreprinderea municipală Apă-Canal Bălți este în prag de ruinare, după ce a fost dată în concesiune unui agent economic | VIDEO

Cândva profitabilă și cu venituri consistente în bugetul local, astăzi, Întreprinderea municipală Apă-Canal Bălți este …