Bărbatul de 63 de ani din raionul Strășeni a fost găsit mort: Ce a stabilit, preliminar, medicul legist | VIDEO

Bărbatul de 63 de ani din localitatea Micăuți raionul Strășeni, dat în căutare acum două zile, a fost găsit mort pe marginea drumului, în apropiere de satul Gura Bîcului din raionul Anenii Noi. Potrivit oamenilor legii, cauza morții va fi stabilită de expertiza medico-legală.

SILVIA VETCU, ofițer de presă IGP: „Astăzi în jurul orei 11.30 o persoană care se deplasa pe traseul Chișinău Anenii Noi a anunțat poliția că a observat o persoană la sol. Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit că bărbatul era decedat. Fiind examinat de medicul legist, preliminar, s-a stabilit că acesta nu avea careva semne vizibile de moarte violentă pe suprafața corpului”.

Despre dispariția acestuia a anunțat soția, care a spus că bărbatul a ieșit la cules ciuperci și nu s-a mai întors. Ulterior, rudele, polițiștii și un grup de voluntari s-au mobilizat pentru a-l găsi. Acesta a mai dispărut de acasă acum trei ani. Atunci a fost depistat peste o săptămână deplasându-se pe jos tocmai în raionul Căușeni.

 

Spread the love

Check Also

„Situația este foarte critică și se agravează pe zi ce trece tot mai mult”: agricultori din diferite regiuni ale țării au protestat în fața Guvernului | VIDEO

Peste o sută de agricultori din diferite regiuni ale țării au protestat astăzi în fața …