Tragedie la Bender: Cadavrul unui bărbat, depistat după trei zile

Tragedie la Bender. Un bărbat de 35 de ani s-a înecat în râul Nistru. Cadavrul a fost depistat la trei zile după incident.

Potrivit milițienilor din regiune, după ce ar fi băut împreună, victima s-ar fi dus împreună cu un prieten pe o fostă plajă, pentru a se scălda.

La un moment dat, unul dintre bărbați ar fi intrat în apă pentru a se scălda, s-a scufundat, însă nu a mai ieșit la mal. Prietenul victimei nu a atras deodată atenția la faptul că prietenul său nu se mai vede în apă, crezând că acesta nu se vede din cauza tufișurilor de pe mal. Abia după o oră, acesta a bătut alarma. La fața locului a venit o echipă de scafandri, însă toate căutările au fost în zadar.

Abia după trei zile, în data de 12 august, cadavrul victimei a ieșit la suprafața apei, nu departe de locul unde s-a întâmplat totul.

Potrivit milițienilor, de la începutul sezonului estival, în stânga Nistrului s-au înecat 13 persoane, 8 dintre ele fiind în stare de ebrietate, scrie echipa.md

Spread the love

Check Also

Alegeri prezidențiale în Belarus: Peste 41% din alegători au votat anticipat. Lukașenko, convins că va câștiga al 6-lea mandat

În Belarus, o ţară cu 9,5 milioane de locuitori, au loc duminică alegerile prezidenţiale. Votarea …