Tren de pasageri de pe ruta Ungheni-Bălți, cuprinsă de flăcări | VIDEO Update

Trenul de pe ruta Ungheni- Bălți a ars aproape în totalitate. Tragedia s-a produs ieri în în regiunea localităţii Scumpia, raionul Făleşti, în jurul orei 18.00. În urma incidentului mecanicul dar și asistentul mecanicului au fost transportați la spital.

La fața locului au intervenit trei echipaje de salvatori și pompieri. Oamenii legii au stabilit că flăcările au cuprins locomotiva unui tren de pe ruta Ungheni- Bălți, compus dintr-o locomotivă și două vagoane unde se aflau pasageri. Oamenii au reușit singuri să părăsească vagoanele în scurt timp după producerea incendiului. Salvatorii au localizat incendiul în cel mai scurt timp, astfel evitând răspândirea focului în cele două vagoane. Flăcările au distrus 80% din locomotiva.

Din fericire, pasagerii trenului nu au avut de suferit, iar mecanicul și asistentul mecanicului au fost preluați de serviciul asistența medicală și transportați la spitalul raional Ungheni. Potrivit primelor informații, se presupune că aceștia s-au intoxicat cu produsele de ardere. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Spread the love

Check Also

Partidul ȘOR a marcat eliberarea Moldovei de sub ocupația fascistă prin depuneri de flori | FOTO

Deputații fracțiunii Partidului Politic ȘOR, membri și simpatizanți ai formațiunii politice, au depus flori, sâmbătă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *