Ultima zi de depunere a documentelor pentru înregistrarea candidaților la alegerile parlamentare din Hîncești | VIDEO

Este ultima zi de depunere a documentelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în circumscripția uninominală 38, din Hîncești. Pretendenții la fotoliul de parlamentar sunt așteptați astăzi la sediul Consiliului Electoral, până la ora 17.00.

În cursă au fost înregistrați până acum democratul Ion Mereuță, candidatul PSRM Ștefan Gațcan, reprezentantul PAS Olesea Stamate, candidatul Partidului Politic „Șor” Vitalie Balinschi, Dorin Chirtoacă, desemnat din partea Blocului Electoral „UNIREA”, candidatul independent Grigore Cobzac și liberal-democratul Anatolie Postolachi.

Campania electorală pentru alegerile parlamentare noi din Hîncești începe de mâine. Candidații înscriși în cursă vor avea dreptul să facă agitație până în data de 13 martie, inclusiv. În ziua alegerilor, dar și în ziua dinaintea scrutinului, agitația este interzisă.

Alegătorii își vor putea vota favoritul la una dintre cele 44 de secții de votare. Scrutinul va avea loc în data de 15 martie.

Spread the love

Check Also

Igor Dodon: Eu nu am de gând să scot lumea în stradă indiferent de rezultatele alegerilor și cer responsabilitate și din partea oponenților mei politici | VIDEO

Candidatul independent la prezidenţiale, Igor Dodon, nu are de gând să scoată cetățenii în stradă, …