Un angajat al Consulatului Ucrainei din Bălți, suspectat că a violat o minoră | VIDEO

Un angajat al Consulatului Ucrainei din Bălți este suspectat de viol. Informațiile au fost confirmate de reprezentanții diplomației de la Bălți. Potrivit poliției, adolescenta, în vârstă de 17 ani, a fost abuzată sexual noaptea trecută de doi bărbați, iar unul dintre ei a fost reținut de oamenii legii.

Potrivit poliției, cei care au forțat-o pe tânără să întrețină relații sexuale au între 37 și 38 de ani. Unul dintre bărbați a fost reținut, iar cel de-al doilea este cercetat în stare de liberate, deoarece are imunitate diplomatică. Solicitați de postul nostru de televiziune, reprezentanții Ambasadei Ucrainei la Bălți au confirmat că instituțiile competente investighează posibila implicare a bărbatului. Aceștia mai spun că nu pot comenta acest caz, atâta timp cât ancheta este în curs de desfășurare. Am încercat să aflăm mai multe informații despre acest caz, însă șeful adjunct al Procuratorii Bălți, Alexandru Celac, a declarat că nu cunoaște nimic.

Presa mai scrie că minora este originară din raionul Sângerei și locuiește în Bălți. Aceasta ar fi fost crescută doar mama ei, care, în prezent, este plecată la muncă peste hotare.

Spread the love

Check Also

Epidemiologul Alla Tocarciuc: virusul nu a renunțat – mai puțini oameni au luat testul

Pandemia de coronavirus nu s-a încheiat încă, iar faptul că au fost confirmate mai puține …