Un bărbat, bătut crunt la un bar din Fălești

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut crunt de câteva persoane într-un local. Incidentul s-a întâmplat în noapte de 6 ianuarie în orașul Fălești, transmite Știri.md. 

Sora victimei a povestit redacției noastre că fratele ei în vârstă de 38 de ani a fost bătut cu picioarele în cap de un grup de 8-10 persoane.

Potrivit ei, totul s-a petrecut într-un bar din centrul orașului Fălești, iar în urma traumelor primite, bărbatul a fost internat la spital cu contuzie și hemoragie la cerebrală.

Totodată, sora bărbatului crede că se încearcă mușamalizarea cazului. Aceasta spune că a depus o plângere la Poliție, însă până acum nu a fost luată nicio măsură, iar secvențele video din acea seară au dispărut.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Eugenia Molceanov a declarat că materialul dat este înregistrat la IP Fălești, iar oamenii legii așteaptă rezultatele expertizei medico-legale pentru a putea porni o procedură în acest sens.

Potrivit Poliției, conflictul s-a iscat după ce un grup de câțiva tineri, fiind în stare de ebrietate, s-au luat la ceartă, inițiatorul fiind chiar bărbatul care a fost bătut.

În urma acestui incident, deocamdată nicio persoană nu a fost reținută.

Cazul este în derulare, ulterior Poliția va reveni cu informații.

Spread the love

Check Also

Accident în lanț la intrarea în Capitală. Unul din șoferi avea un comportament neadecvat | FOTO

Trei mașini au fost avariate după ce s-au tamponat în lanț la intrarea în Chișinău. …