Un bărbat, bătut crunt la un bar din Fălești

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut crunt de câteva persoane într-un local. Incidentul s-a întâmplat în noapte de 6 ianuarie în orașul Fălești, transmite Știri.md. 

Sora victimei a povestit redacției noastre că fratele ei în vârstă de 38 de ani a fost bătut cu picioarele în cap de un grup de 8-10 persoane.

Potrivit ei, totul s-a petrecut într-un bar din centrul orașului Fălești, iar în urma traumelor primite, bărbatul a fost internat la spital cu contuzie și hemoragie la cerebrală.

Totodată, sora bărbatului crede că se încearcă mușamalizarea cazului. Aceasta spune că a depus o plângere la Poliție, însă până acum nu a fost luată nicio măsură, iar secvențele video din acea seară au dispărut.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Eugenia Molceanov a declarat că materialul dat este înregistrat la IP Fălești, iar oamenii legii așteaptă rezultatele expertizei medico-legale pentru a putea porni o procedură în acest sens.

Potrivit Poliției, conflictul s-a iscat după ce un grup de câțiva tineri, fiind în stare de ebrietate, s-au luat la ceartă, inițiatorul fiind chiar bărbatul care a fost bătut.

În urma acestui incident, deocamdată nicio persoană nu a fost reținută.

Cazul este în derulare, ulterior Poliția va reveni cu informații.

Spread the love

Check Also

Weekendul începe cu temperaturi de până la +35 C. Codul galben de secetă și pericolul de incendii se menține

Pentru prima zi de weekend meteorologii prognozează temperaturi maxime de până la +35 C pe …