Un italian s-a pornit în Moldova cu un Jaguar de lux dat în căutare

Un automobil de marcă „Jaguar”, în valoare de 200.000 lei, care figurează în bazele de date ca fiind căutat de autorităţile din Italia, a fost descoperit la Vama Albița. Potrivit Poliției de Frontieră Română, la volanul mașinii s-a prezentat un italian, în vârstă de 47 de ani, transmite Știri.md. 

Automobilul de lux a fost fabricat în anul 2019 și este înmatriculată în Italia.

Polițiștii au avut suspiciuni cu privire la documentele de înmatriculare ale autoturismului. După ce au efectuat verificări suplimentare, aceștia au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia pe data de 11 ianuarie.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a închiriat autoturismul de la o firmă de specialitate din Italia şi că de la acea dată a folosit autovehiculul pentru a circula în mai multe ţări, inclusiv în R. Moldova, neştiind că nu îi este permis acest lucru. Acesta a mai declarat că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul în cauză este implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar automobilul, în valoare de 200.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei în vederea continuării cercetărilor.

Spread the love

Check Also

Centrul de triere de la Moldexpo, aproape gata: În ce condiții și când vor fi primiți primii pacienți | VIDEO

Centrul de triere de la Moldexpo este gata în proporție de 90 la sută și …