Un nou câștig! Milsami Orhei continuă marșul triumfal în Divizia Națională de fotbal | VIDEO

Milsami Orhei continuă marșul triumfal în Divizia Națională de fotbal! „Vulturii roșii” au obținut a șaptea victorie consecutivă în această ediție de campionat. Meciul s-a desfășurat în acest weekend pe stadionul din Orhei, unul dintre puținele stadioane care permite fotbalului din Republica Moldova să se desfășoare și pe nocturnă.

Echipa antrenată de Serghei Dubrovin s-a impus de această dată în fața formației Speranța Nisporeni cu scorul de 1-0. Golul victoriei a fost marcat în minutul 82 de numărul 10, mijlocașul Alexandru Dedov.

Antrenorul echipei Milsami Orhei, Serghei Dubrovin, a declarat după meci că a învins cel mai puternic, întrucât ambele echipe au aproximativ același nivel de pregătire, iar ocazii au fost la ambele porți.

„Un rezultat de egalitate era echitabil, deoarece niciuna dintre echipe nu a meritat înfrângerea”, a comentat pentru presă antrenorul Speranței.

Milsami nu a mai fost învinsă în campionat de mai bine de două luni. Într-un alt meci al etapei a 12-a a Diviziei Naționale, nou-promovata Dacia-Buiucani a surclasat-o pe Dinamo-Auto Tiraspol cu 4-0.

Spread the love

Check Also

Actorul britanic Sean Connery, a încetat din viață la vârsta de 90 de ani

Actorul britanic Sean Connery , renumit mondial pentru rolul său de James Bond, a încetat …