Un tânăr din Moldova a primit pedeapsă maximă în Italia

Un tânăr de 21 de ani din R. Moldova a primit pedeapsă maximă pentru un omor, comis în 2016. Acesta ar fi omorât o bătrânică.
 
Magistrații din Napoli au acceptat solicitarea procurorului și l-au condamnat pe moldovean la detenție pe viață. De asemenea, a fost recunoscută despăgubirea pentru membrii familiei victimei, pe care toți o numeau mătușa Sisina, scrie presa din Italia.
 
Moldoveanul, pe nume Iurie Angheni a ajuns în vizorul poliției, în iulie 2017. Atunci, acesta a fost prins lucrând într-un bar, fără a avea acte. Tânărul ar fi încercat să fugă, însă, a fost prins. Polițiștii l-ar fi reținut pentru documentarea cazului, iar, după ce i-au introdus amprentele în baza de date, a ieșit la iveală o crimă, pe care tânărul ar fi comis-o în 2016.
 
În data de 2 noiembrie 2016 în orașul Villarica, moldoveanul ar fi intrat în casa unei bătrâne cu scopul de a o jefui. Acesta ar fi legat femeia și ar fi bătut-o până la moarte. Amprentele moldoveanului coincideau sută la sută cu cele găsite în casa victimei.
 
Prin urmare, atunci, moldoveanul a fost reținut, iar recent, și-a aflat sentința, scrie echipa.md.

Spread the love

Check Also

Încă trei persoane au decedat de COVID-19, în ultimele 24 de ore, iar 126 de persoane au fost externate

În ultima zi a lunii mai, autoritățile anunță încă trei decese din cauza COVID-19. Este …