Hîncești: Un tânăr ar fi ademenit și violat o minoră de 15 ani

La 22 februarie 2021, la Serviciu de Gardă al IP Hîncești a parvenit informația, precum că o locuitoare al raionului Hâncești, în vârstă de 46 ani, a solicitat intervenția poliției, pentru a depista locul aflării fiicei sale, în vârstă de 15 ani, care la 21 februarie a plecat de la domiciliu, într-o direcție necunoscută și până la acel moment, nu se cunoștea locul aflării ei, transmite zugo.md.

În jurul orelor 16:00, minora a revenit la domiciliu. În urma discuțiilor duse de către mama cu fiica, pentru a stabili toate circumstanțele, minora a comunicat, că pe parcursul perioadei, cît a lipsit, a fost violată de un consătean, în vârstă de 19 ani.

Imediat, mama minorei a anunțat angajații poliției despre cele întâmplate. După recepționarea informației, la fața locului s-au deplasat membrii Grupului operativ de urmărire penala al IP Hîncești, care din discuțiile duse cu minora, a stabilit că, la 21 februarie, aproximativ la orele 19:00, minora s-ar fi întâlnit pe stradă cu consăteanul său, care ar fi ademenit-o într-o casă abandonată, unde pe parcursul nopții, cunoscând cu certitudine că minora nu are majoratul și contrar voinței ei, ar fi întreținut cu ea mai multe rapoarte sexuale.

Pe acest caz a fost pornită o cauza penală, iar tânărul bănuit a fost reținut și urmează să fie interogat de către oamenii legii.

Spread the love

Check Also

Încă 1 518 cazuri de COVID-19 și 25 decese au fost confirmate în Moldova

1 518 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. …