Un tânăr și-a băgat unchiul în reanimare, la Soroca. Bărbatul a murit

Un bărbat a murit pe patul de spital, după ce vinerea trecută, 10 ianuarie, a fost bătut de propriul său nepot. Cazul a avut în localitatea Cerlina, din raionul Soroca.

Solicitată telefonic, Svetlana Talpă, ofițerul de presă al IP Soroca, a declarat pentru Deschide.MD că victima este un bărbat în vârstă de 45 de ani, care în data de 1o ianuarie 2020, a fost bătut de un tânăr în vârstă de 18 ani. Ultimul este nepotul victimei.

Vineri, când a fost bătut, bărbatul a refuzat să fie transportat la spital și i-a agresat verbal pe medici. Ulterior, a doua zi, bărbatului i s-a făcut rău și a fost transportat la spital fiind internat în stare de comă în secția de reanimare a spitalului raional Soroca. Din nefericire, duminică, 12 ianuarie, medicii nu i-au putut salva viața, iar bărbatul a decedat la spital.

Potrivit medicilor, decesul acestuia ar fi survenit din cauza unui stop cardio-respirator, în urma hemoragiei în trunchiul cerebral, trauma cranio-cerebrală cu hematom subdural cerebral, care i-au fost provocate de lovituri.

Poliția din Soroca a pornit pe acest caz o cauză penală în baza art. 151 al. 4 Codului Penal, iar tânărul de 19 ani a fost reținut pentru 72 de ore.

Spread the love

Check Also

Primele fisuri pe banda pentru bicicliști de pe bd. Mircea cel Bătrân din Capitală, recent renovată. Chișinăuienii, revoltați. Ce spun autoritățile | VIDEO

Banda pentru bicicliști de pe aleea proaspăt renovată din sectorul Ciocana al capitalei a început …