Unul dintre cei mai buni baschetbaliști din istorie și fiica sa și-au pierdut viața în urma unui accident de elicopter | VIDEO

Tragedie în lumea sportului! Legenda NBA, Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter. În aparatul de zbor se aflau 9 persoane, printre care și fiica sa de 13 ani, aceștia mergeau la Academia Mamba, acolo unde voiau să joace baschet. Toți și-au pierdut viața. Celebrul baschetbalist avea 41 de ani.

Kobe Bryant, unul dintre cei mai mari baschetbalişti din istorie şi fiica lui de 13 ani, Gianna, numită și GIGI, au încetat din viaţă, duminică dimineață, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de km de Los Angeles. Potrivit Federal Aviation Administration, aparatul fusese fabricat în 1991. Cauza accidentului nu este încă aflată. Ancheta este în desfăşurare.

Mai multe personalități din lumea sportului și-au exprimat pe rețelele sociale regretele în privința morții neașteptate a lui Kobe Bryant. Printre aceștia și fostul jucător român de baschet, Gheorghe Mureșan, dar și Nadia Comăneci și Gică Hagi.

Kobe Bryant s-a născut la 23 august 1978 în Philadelphia SUA. Din 1996 a jucat la echipa Los Angeles Lakers, cu care a câștigat 3 campionate din National Basketball Association la rând, 2000

Ulterior, el a rămas cel mai valoros jucător la Lakers. Pe 14 decembrie 2014, Bryant a devenit al treilea cel mai bun marcator din NBA, depășindu-l pe Michael Jordan într-un meci contra celor de la Minnesota, câștigat cu 100–94.

Spread the love

Check Also

Un român are în casă 8.500 de moldoveni. Patru secții de votare, amenajate de către autoritățile locale

Autoritățile locale au amenajat în municipiul Galați patru secții de votare, în care ar trebui …