Valentine’s day la OrheiLand. Îndrăgostiții vor putea lupta pentru cel mai romantic cadou | VIDEO | VIDEO

Ore numărate până la cea mai romantică zi a anului. Vineri, îndrăgostiții din toată țara își vor putea sărbători iubirea la Orheiland, care se va transforma de sărbătoarea „Sfântului Valentin” într-un adevărat paradis. Organizatorii au pregătit un program special cu multe surprize, inclusiv un concert grandios și concursuri cu premii. Îndrăgostiții vor avea ocazia să lupte pentru cel mai râvnit cadou al serii – o excursie cu o limuzină de lux și o cină romantică. Postul nostru de televiziune va transmite în direct întreaga sărbătoare.

LaOrheiland, sunt în toi pregătirile pentru cea mai romantică zi a anului. De Sfântul Valentin vizitatorii vor putea să-și exprime sentimentele într-o atmosferă de basm cu stand-uri speciale sub formă de inimi, pe care organizatorii le vor instala în parc. Înarmați cu spray-uri cu vopsea, amorezii vor putea scrie oricui declarații de dragoste.

De asemenea, vizitatorii Orheiland-ului vor avea parte de un concert de neuitat. În scenă vor evolua Mc Mike și Dj Bond, Valentin Uzun, StendUPovka și cunoscuta trupă Lume. Îndrăgostiții vor avea ocazia să participe și la o serie de concursuri cu premii.

IRINA MARJINA PR-manager al parcului de distracții ORHEILAND: Vor fi diferite concursuri neobișnuite, cu aplicații speciale și întrebări care vor fi afișate pe ecran. Va fi ceva nou și în premieră pentru Moldova. Premiul principal este o plimbare cu limuzina și o cină romantică la un restaurant.

Pentru a crește șansele de câștig, participanții trebuie să fie însoțiți de jumătatea lor, însă principalele condiții ale competiției, organizatorii le vor face publice doar în momentul când va fi dat startul concursului. Așadar, nu ratați șansa de a câștiga o plimbare cu limuzina și o cină romantică. Sărbătoarea la Orheiland va începe în data de 14 februarie la ora 17:00 și va continua până seara târziu. OrheiLand rămâne în continuare cel mai popular parc de distracții din țară. În această iarnă, el a fost vizitat de peste jumătate de milion de oameni și, spre bucuria tuturor, el va continua să activeze până în data de 1 martie. Aici aveți parte de cele mai diverse atracții, de la tobogane de diferite lungimi, carusele și karting, iar una dintre cele mai mari surprize ale sezonului este circul italian Bonaccini, la care intrarea este absolut gratuită.

Spread the love

Check Also

Epidemiologul Alla Tocarciuc: virusul nu a renunțat – mai puțini oameni au luat testul

Pandemia de coronavirus nu s-a încheiat încă, iar faptul că au fost confirmate mai puține …