Veste rea pentru șoferi. Carburanții s-au scumpit din nou | VIDEO

O nouă scumpire a carburanților. Astăzi, benzina costă 20 de lei și 52 de bani, cu 13 bani mai mult decât ieri. Mai mare cu șapte bani este și prețul motorinei, care se vinde cu 16 lei și 63 de bani. Majorarea este a patra din ultima săptămână, de când ANRE s-a conformat inițiativei legislative a deputaților PAS și stabilește prețurile maxime de referință pentru benzină și motorină.

Mai mult decât atât, pe site-ul ANRE au fost afișate astăzi și prețurile plafon și pentru ziua de mâine. Astfel, joi, benzina cu cifra octanică A95 va fi mai scumpă cu nouă bani, iar motorina, cu trei bani și va putea fi cumpărată cu 20 de lei și 62 de bani, și respectiv 16 șei și 66 de bani. Precizăm că din data de 2 septembrie, litru de benzină s-a respectiv 16 șei și 66 de bani.

Precizăm că din data de 2 septembrie, litru de benzină s-a scumpit cu 45 de bani, iar cel de motorină cu 36 de bani. În aceste condiții, conducerea Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică ar putea fi invitată la raport, săptămâna viitoare, în Parlament, cu privire la subiectul scumpirii, din ultima perioadă, a carburanților.

Asta după ce, astăzi, Comisia Economie, Buget și Finanțe a acceptat propunerea deputaților din Blocul Comuniștilor și Socialiștilor.


Spread the love

Check Also

Procuratura Generală acuză Ministerul Economiei, ANRE-ul și alte instituții de delapidări de peste 12 milioane de dolari | VIDEO

Aproape 12 milioane de dolari sau peste 123 de milioane de lei, ar fi suma …