VIDEO // Dădaca care ar fi ucis la o grădiniță din Israel o fetiță de un an și două luni a unei familii de moldoveni, a fost declarată vinovată

Dădaca care ar fi ucis la o grădiniță din Israel o fetiță de un an și două luni a unei familii de moldoveni, a fost declarată vinovată, de către o instanță israeliană. Potrivit presei de acolo, camera de supraveghere din interiorul instituției a surprins tragedia, iar imaginile au ajuns la Poliție.

Dădaca a târât-o violent pe fetiță pănă în dormitor, apoi a aruncat-o pe salteaua care se afla pe podea, iar copila s-a lovit la cap. După ce micuța a început să plângă, tânăra a acoperit-o cu o plapumă și s-a culcat peste ea. Astfel, poliția spune că fetița nu a mai avut aer ca să răsufle și s-a stins. Potrivit presei străine, avocații învinuitei, originară din Ucraina, și procurorii au încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei, prezentat în instanţă, după ce acuzata şi-a recunoscut vina.

Procuratura cere judecătorilor ca Innei Skibenko să îi fie aplicată pedeapsa maximă prevazută de legislaţie.

Amintim că, o tânără din Ucraina, în vîrstă de 23 de ani, asistent de educator într-o grădiniță din Israel este suspectată de omorul unei fetițe de un an și două luni, părinții căreia sînt originari din Republica Moldova.

Ulterior, reprezentanții comunității „Părinți Solidari” au solicitat modificarea legislației în Republica Moldova, astfel încît toate grădinițele de stat să fie dotate cu camere de supraveghere video. Solicitarea a venit în contextul tragicului caz din Israel.

 

Spread the love

Check Also

O veste dureroasă şi o pierdere imensă pentru medicii de la Spitalul Raional Orhei și locuitorii municipiului: Celebrul chirurg Felix Lihtgoliț s-a stins din viață | VIDEO

O veste dureroasă şi o pierdere imensă pentru medicii de la Spitalul Raional Orhei și …