Vitalie Balinschi: Partidul Politic „ȘOR” este gata să aplice experiența reușită în raionul Orhei, la nivel de stat | VIDEO

În acest an, Partidul Politic „ȘOR” va insista ca succesele înregistrate în localitățile conduse de reprezentanții formațiunii să fie aplicate la nivel de stat. Despre acest lucru a anunțat Vitalie Balinschi, vicepreședintele Partidului ȘOR, într-un amplu interviu publicat în „Almanahul Politic 2019”, lansat, aseară, la Chișinău.

Potrivit lui Balinschi, istoria Moldovei descrisă în „Almanahul politic 2019” se referă inclusiv la succesele Partidului Politic „ȘOR”, care, anul trecut, au fost numeroase și apreciate, în primul rând, de cetățeni. În interviul oferit pentru publicație, vicepreședintele formațiunii susține că proiectele implementate în toată țara de către reprezentanții partidului trebuie să fie un exemplu și pentru alți primari, indiferent de coloratura lor politică.

VITALIE BALINSCHI, vicepreședintele Partidului Politic „ȘOR”: Pentru Partidul Şor anul 2019 a fost un an cu multe provocări şi multe încercări, dar cu succes. Anul trecut, noi am avut alegeri parlamentare în care Partidul „ȘOR” și-a arătat forța sa. Avem fracțiune parlamentară și, de asemenea, am avut alegerile locale.

Vitalie Balinschi mai susține că Partidul „ȘOR” este formațiunea politică care își construiește activitatea ținând cont, în totalitate, de problemele și interesele cetățenilor.

VITALIE BALINSCHI, vicepreședintele Partidului Politic „ȘOR” Partidul Politic Şor este o formaţiune politică puternică. Am reuşit succese bune, am avut susţinerea alegătorilor și este evident că istoria anului 2019 a scris-o inclusiv Partidul Politic „ȘOR”.

În interviul oferit pentru „Almanahul politic 2019”, Balinschi a mai declarat că secretul succesului Partidului „ȘOR” este simplu – ceea ce promit membrii formațiunii, este realizat. El a subliniat faptul că încrederea oamenilor se construiește pe baza abordărilor oneste în raport cu ei. În opinia lui Balinschi, în prezent, obiectivele principale ale Partidului „ȘOR” sunt consolidarea și creșterea eficienței structurilor teritoriale, astfel încât formațiunea să atingă un nivel calitativ nou.

Spread the love

Check Also

Trei deputați au părăsit rândurile grupului parlamentar „Pro Moldova: Cum a reacționat Andrian Candu | VIDEO

Trei deputați au părăsit rândurile grupului parlamentar „Pro Moldova”, condus de Andrian Candu. Este vorba …