„Zilele Sănătății” la OrheiLand: Cursuri și consultații gratuite pentru fiecare | VIDEO

De pe 16 până pe 18 august, în cel mai mare parc de distracții din țară – OrheiLand, va avea loc săptămâna sănătății. În aceste zile, fiecare doritor va putea fi consultat de către experții de vârf ai țării, va putea afla despre serviciile pe care le oferă diverse clinici și laboratoare din Moldova și să învețe să aleagă corect instituția medicală unde se poate adresa cu anumite probleme de sănătate. De asemenea, vor avea loc conferințe publice tematice. Toți doritorii sunt așteptați de vineri până duminică – începând cu ora 14-00.

Timp de 3 zile, medici din diverse regiuni ale țării vor oferi consultații vizitatorilor OrheiLand în legătură cu alegerea corectă a instituției medicale, astfel încât oamenii să nu fie nevoiți să ghicească, dar să se adreseze de la bun început specialiștilor în domeniu, să beneficieze de serviciile necesare și să nu piardă timpul prețios, dar și banii pe diagnosticări și analize greșite, așa cum deseori se întâmplă. Specialiștii atenționează – o atenție deosebită să fie acordată calității reactivilor, calificărilor angajaților, prețurilor, dar și numărului de clienți care utilizează serviciile unei anumite instituții.

Valentina Vlas, specialist, serviciul de laborator: „Este necesar să se acorde atenție echipamentului și specialiștilor care lucrează în laborator. O importanță deosebită o are și pregătirea personalului, precum și experiența de lucru a specialiștilor din acest laborator.”

În cadrul zilelor sănătății, unii dintre cei mai buni lucrători medicali din Moldova sunt pregătiți să răspundă la orice întrebare a oaspeților din OrheiLand. Aceștia sunt pregătiți să asculte oamenii și să le ofere recomandări în diferite domenii, precum: dietologie, terapii și pediatrie, sănătatea femeilor, traumatologie și multe altele.

Valentina Vlas, specialist, serviciul de laborator: „În funcție de clinică, de simptome, pot prescrie analizele corespunzătoare și, în baza rezultatelor, pot trimite la specialiștii potriviți. Multe boli trec cu analizele normale, dar este necesar să se țină seamă de clinica pacientului, pentru a ne asigura că totul este bine și că nu există anumite patologii ascunse. Este foarte important pentru medic să ia în considerare toți factorii care pot afecta rezultatele analizelor.”

La „Zilele Sănătății”, care se vor desfășura la OrheiLand, sunt așteptați toți doritorii. Dacă aveți întrebări pe care v-ați dorit demult să le adresați medicilor, dar din anumite motive nu ați făcut-o până acum, medicii și specialiștii de laborator vă așteaptă vineri, sâmbătă și duminică de la ora două la OrheiLand. Toate cursurile și consultațiile sunt gratuite.

Spread the love

Check Also

Va candida sau nu Igor Dodon pentru un nou mandat de președinte | VIDEO

Nici șeful statului, Igor Dodon nu ştie dacă va candida sau nu pentru un nou …